Sann Essens vägen till hjärtats kunskap

12 änglar för högre vibrationer

Initieringar

Initieringar har man använt sig av sedan urminnes tider för att hjälpa människor att växa andligt. Initieringar användes i de gamla mysterieskolorna i Egyåten för att inviga och lära eleverna olika saker. När man ska lära sig andligt så innebär att att man kommer till ett vetande. Detta vetande kan endast ske genom att man lär genom sina energikroppar, känslokropparna, det är den mångdimensionella delen av oss. Men den kännande kroppen har vi kontakta med alla vibrationer.

En initiering blir därför ett sätt att låta den kännande kroppen få känna på andra dimensioner. Det gör att man väcker minnen inom sig till den man verkligen är. En initiering är därför ett sätt att väcka minnen på.

Inom Änglamedvetande och Sann Essens väcks dessa minnen genom vägledda meditationer so är kanaliserade direkt från Änglarna. När läraren läser den vägledda meditationen får du en initiering eftersom det väcker minnen i din mångdimensionella kännande kropp.

I Änglamedvetande använder vi oss av 12 olika kanaliserade vägledande meditationer som fungerar som initieringar i syfte att väcka minnena inom dig som dess änglar bär på.

Ibland kan man läsa att människor har fördomar och missuppfattat vad initieringar är för något. Ofta är det människor som inte har någon erfarenhet av vad det är för något. Att väcka minnen, bli initierad kräver att man arbetar med sig själv och sin förmåga att se och reflektera över sig själv.

Ordet initiera kommer från att starta upp något, vilket sker när man väcker minnen. Dessa minnen som väcks kommer inifrån varje människas egen erfarenhetssfärl.Initiera står för att sätta igång, trigga, inviga, införa eller göra sig bekant med

Jag har också skrivit om det i boken Munay ki andiska traditioner och shamanism

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)