Boka 3 poddar och få rabatt

& Reikipodden & Kosmiska samtal & Solkarina Sinnligkunskap

Om poddarna

Gillar du att lyssna på både Solkarina Sinnligkunskap podden , Reikipodden samt på Kosmiska samtal med Solkarina & David. Då kan du genom att prenumerera här och få 150 kr rabatt.

Du betalar då 300 för en ny podcast varje lördag, söndag  och onsdag inklusive 25% moms.

Ett medlemskap som dras automatiskt varje månad tills du själv säger upp det.

Du betalar med kort och får direkt tillgång till alla  nya poddar.

Du får ta del av djupare samtal, bonusprogram, möjlighet att ställa frågor och skicka in frågor.

Våra tidigare poddar på Acast, Spotify, Apple och Youtube. 

Här kan du lyssna till de gamla avsnitten på Acast


På poddarna hittar du nya inspelade avsnitt. Du väljer att vara medlem så länge du vill och kan lyssna så ofta du vill. ( går ej att ladda ned) 

Djupare, mer beskrivningar, mer erfarenheter och mer lärande. 

Du får dessutom möjlighet att delta i live-sändningar och blir medlem i ett gruppforum där du kan chatta, samtala och skriva med Solkarina och David.

Välkommen


Solkarina

Andlig lärare och inspiratör

Sol Karina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.Sagt om Solkarina:"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss.""Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

David