12 chakra aktivering

Lär dig mer om 144 dimensioner

Watch Intro Video

Du får lära dig mer om våra 12 chakras. Hur du aktiverar dem och skapar kosmiskt flöde som hjälper dig att ta bort tung energi från ditt energisystem. Solkarina berättar också om olika varelser som finns i olika dimensioner och hur du får kontakt och kan se dem. Hela föreläsningen avslutas med att du får lära dig att aktivera ett flöde i 144 olika dimensioner.

Föreläsningen är 60 minuter. Sedan kan du utföra 12 chakra-meditationen.

Vad ingår

3 Videor
2 Texter

Boka din kurs och lär dig expandera dina chakran

Boka kursen

Mer på sidan

595,00 kr / 6 månad
Dimensionell portal
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com

Så säger andra:

Margaret Opira

12 chakra aktivering

Genomgång av chakra högre än sjunde chakrat är begripligt. Har annars lärt mig fram och bak chakra. Här går hon tydligt igenom hur hon räknar. Att varje chakra ett till tolv finns i varje chakra. Hur definierar hon en dimension? Jag vill få mera ...

-så säger andra

Annkie Nilsson

Chakra aktivering

Jag är så glad att jag hittat Solkarina på ett lätt och rakt sätt förklarar hon chakrasystemet fantastisk minikurs