21 dagars uppkoppling till ditt dimensionella medvetande

Daglig healing med Solkarina i 21 dagar

Nya kraftfulla metoder för uppvaknande och transformation

 1. Inkoppling på jordens meridiansystem, ditt meridiansystem och vintergatan och galaxers meridiansystem så du blir i ett flöde med hela kosmos kunskap och centrerar dig i hjärtat. Det underlättar när du ska orientera ditt kosmiska ursprung.
 2. Kristallkropps aktivering väcker din intuition och medialitet samt känsligheten ökar 
 3. Galaktisk aktivering av 144 dimensioner får kontakt med själsenergin från din stjärnfamilj som förstärks.
 4. Städning av intuitionskanalerna, klarseende, klarhörande, klarkännande, klarvetande
 5. Städning av entiteter, astral energi, implantat från ditt energisystem
 6. Tredje ögat aktivering tillsammans med dina kännande dimensionella kroppar
 7. Ljuskroppsaktivering 
 8. Frigörande av gamla själskontrakt
 9. Befrielse från tidigare och framtida liv energi
 10. Befrielse från kontrakt och polaritetsenergier, (3d kontrakt)
 11. Läkning av hjärtat
 12. Harmonisering mellan hjärtat och hjärnans polariteter
 13. Aurastädning
 14. Aktivering av medvetandets 4 nivåer
 15. Helande till din födelse in i denna kropp
 16. Kroppsskanning och aktivering av här och nu närvaro i kroppen (jordning)
 17. Etablering med fältet och Akasha-biblioteket gör det att högre kunskap flödar lättare till dig
 18. Ljusvarelser utförda energiöverföringen från icke polära världar (Shamballa)
 19. Sann essens healing med Sann essens änglarna som är kosmisk byggstenar
 20. Högre jag inkoppling (jordning)
 21. Kristall aura behandling (Skapa trygghet och säkerhet i ditt energisystem från intrång)

Här får du en unik möjlighet att delta i ett 21 dagarsprogram för Helande & Transformation där du också aktiverar ditt dimensionella medvetande. Inom dig finns många dimensioner som använder dig av när du får kontakt med dem. Jag använder mig av metoder med höga frekvenser som skapar harmoni. Jag förändrar inget hos dig, stoppar inte i något eller manipulerar ditt energisystem. Utan förmedlar frekvenser så du kan starta din självläkning genom din egen avsikt.

Du får en meditation som du kan lyssna på dagligen för att göra en inkoppling på jordens, ditt och vintergatans meridiansystem. När du gör det skapar du ett större flöde inom dig, lägre energier och programmerings frigörs. Du får dessutom tillgång till mer kosmisk kunskap.

När du betalat får du inloggningsuppgifter till en sida där du varje dag kan följa 21 dagarshealingens olika ögonblick.

Så här går det till

Du tar emot healingen när du vill under dagen som det passar dig. Varje dag i 21 dagar och sitter du gärna minst 30 min - 1 timme. Det går bra att lägga sig för att sedan sova. 

Du tar emot 21 dagarshealingen dag för dag genom att lyssna på en tyst ljudinspelning.

Målet är att du ska skapa högre vibrationer i ditt energisystem och därmed också frigöra dig från lägre astrala energier, implantat och annat skräp i ditt energisystem. Detta ger en större klarhet, tydligare kontakt med ditt inre, din intuition och din medvetenhet. Det är en rejäl storstädning av ditt energisystem. 

När du tagit emot behandlingen under 30 minuter kan du öppna ögonen och sitta i reflektion i ytterligare 30 minuter. För gärna dagbok över dina tankar och känslor. 

På inloggning sidan har du filmare, meditationer och tips och råd under de 21 dagarna. Där får du också mer information om de olika momenten och vad du kan förvänta dig av dem.

Så snart du betalat har du tillgång till filerna under 60 dagar. Du kan betala med kort och få direkt åtkomst eller mejla mig för att få en faktura.

Vad ingår

4 Videor
33 Texter
26 Audios
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com

Så säger andra

monica winqvist carlsson

Välgörande

Jag fick många upplevelser, flög över trätopparna kände glädje sorg frihet det blev en skön rutin varje morgon, som hjälpte mig genom dagen. Jag längtar till nästa 21dagars uppkoppling. Tack för den här gången

Giuseppin Lundin Maraboli

21 dagars

Carina Sundkvist

Bara bäst

Är så nöjd med ditt upplägg så jag kommer att ta hjälp av dig igen. Bara bäst med det menar jag att du ger så mkt i bra doser att vi hänger med och vill utvecklas. Kram och ha det gott Carina Tuna Hästberg

Veronika Jönsson

21 dagars

Jättefina 21 dagar där varje dag kändes kraftfull. Jag uppskattar att vi har haft tillgång till healingarna och texter ytterligare en tid efter så vissa pass har fått bearbetas mer. Största påtagliga glädjen var mötet med någon civilisation som gj...

Andra kurser och meditationer

150,00 kr
Healing med ljusvarelser
1 800,00 kr
Inre uppvaknande - Nefertiti kosmisk healing®
250,00 kr
Nedstigning till jorden
250,00 kr
Möt ditt inre barn