Chakrakunskap

Vandra i en regnbåge med chakrakunskapen

I den här kursen får du lära dig mer om våra 7 chakran. Våra chakran är en utvecklingsprocess i våra liv. Kursen lär dig hur och vad du kan lära dig av dina chakran för att leva mer äkta med dig själv. Kursen består i mantran, övningar och information om hur du använder chakran för att komma längre i din personliga utveckling. Genom att du fokuserar på ett chakra i taget kommer du i djupare kontakt med din själ och den själsenergi som finns inom dig. Du lär dig att tolka och förstå dig själv på en djupare nivå.

Du arbetar med övningar, mantran och självkännedom i 3 dagar för varje chakra. Chakra är en karta för självkännedom när du lär känna chakrana vad de står för och betyder så kan du snabbt se vad du själv och andra behöver för att bli mer balanserade och i harmoni.

Det är en resa genom dig själv.

När du loggar in finns ljudfiler och föreläsningar att lyssna på med varje chakra och förslag på övningar

Du kan boka här eller boka direkt och betala med kort här.

 

Lär dig mer och lyssna när jag berättar:

Chakra 1   Chakra 2   Chakra 3   Chakra 4    Chakra 5   Chakra 6   Chakra 7

Detta ingår:

39 Texter
10 Audios
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com

Så säger andra om kursen

Boka din plats nu

Köp kursen

Vill du lära dig mer om änglar?

1 100,00 kr
Leva med änglar-Stora änglakursen

Andra möjligheter hos Solkarina

750,00 kr
Lär dig göra Reiki-bosters

Helande målning

350,00 kr
Helande målning