Gratis webinar om dimensionsvandring

Är du nyfiken på vad dimensionsvandring är?

Solkarina arbetar som den enda esoterikern i Sverige med dimensionell kunskap och dimensionsvandring. I detta webbinarium får du följa med på en liten inblick i vad det innebär.

Fullständigt kursprogram hittar du här om alla 7 stegen i utbildningen

Du lyssnar till ett webbinarium

1 Video
1 Text
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com

Vad andra säger om webinariet

Agnieszka Lazuga

Dimesionsvandring

Såå bra förklarat intressant

Registrera dig och lyssna nu helt kostnadsfritt

Du bokar här

Har du sett det här?

595,00 kr / 6 månad
Dimensionell portal

Har du sett det här?

350,00 kr
Shamballas ljus och vägledd Shamballa meditation