Solkarina arbetar som den enda esoterikern i Sverige med dimensionell kunskap och dimensionsvandring. I detta webbinarium får du följa med på en liten inblick i vad det innebär.

Du får dessutom lyssna på en föreläsning om 12 chakra och de olika varelser som finns på olika nivåer.  Vi talar också om etik och förhållningssätt till människor i den videon på 54 minuter. 

Vill du få en liten föraning om  vad ett dimensionellt medium gör ska du se filmerna. 

Det är helt GRATIS när du registrerat dig kan du börja titta direkt.

Fullständigt kursprogram hittar du här om alla 7 stegen i utbildningen

Vad ingår i webinariet

 • 1

  Välkommen

  • Appen

  • Vad innebär dimensionsvandring

  • 7 nycklar på utbildningen Esoterisk rådgivare och dimensionellt medium

  • 12 chakra föreläsning

  • Föreläsning om 12 nivåer (chakran) under steg 3 utbildningen med etik och moral

  • Vill du lära dig själv?

  • Podcast

  • Utbilda dig till Esoterisk rådgivare 20230918

Om Solkarina

Andlig lärare och inspiratör

Sol Karina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.Sagt om Solkarina:"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss.""Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Vad andra säger om webinariet

5 Omdömen

Dimesionsvandring

Agnieszka Lazuga

Såå bra förklarat intressant

Såå bra förklarat intressant

Läs mindre