Healing med ljusvarelser MP3

Här hämtar du din MP3 meditation där jag vägleder dig att möta ljusvarelser och ta emot initieringar

Under den här vägledda meditationen vägleder jag dig att möta ljusvarelser. De kommer då att aktivera ljus i ditt hjärta och aktivera ljus i dina händer. Den vägledda meditationen hjälper dig att vara i flöde med högre vibrationer

Tid: 20,26 min

När du betalat och loggat in kan du ladda ned den till din mobil/platta eller dator.

Du får en MP3 meditation att ladda hem

1 Audio
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com

Vad andra säger om meditationen

Köp MP3 meditationen nu och ladda hem den

Köp den här

Du kanske också är intresserad av

300,00 kr
Lär dig meditera på 3 veckor
350,00 kr
Vitt ljus och inre avslappning
300,00 kr
Klippa banden
100,00 kr
Agartha jordens mitt
1 800,00 kr
Inre uppvaknande - Nefertiti kosmisk healing®