Få en välsignelse av ljusvarelser

  • 1

    Välkommen

    • Så här går det till

    • Filmtid 17.14: Dag 2 på Shamballas ljus utbildningen en initiering till Agartha och ljusvarelserna

    • Vad är en ljusvarelser och finns det ljusvarelser i olika dimensioner (31 augusti 2022) tid 30:44

Om aktiveringen

Det här är en fantastisk aktivering där du blir vägledd till den mjölkvita sjön på Agartha i jordens mitt. Där får du en initiering i ljus av ljusvarelser.

Blunda och lyssna - detta är live inspelat under en utbildning i Shamballas ljus

Du kommer att höja dina frekvenser avsevärt och släppa taget om oro, stress, måsten, bekymmer och sådant av lägre frekvens som påverkar ditt energisystem

Nu ingår också en podcast där Solkarina berättar om skillnaden på ljusvarelser och ljusvarelser.

Instruktör

Andlig lärare och inspiratör

Sol Karina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.Sagt om Solkarina:"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss.""Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."