För att utföra den här kursen behöver du ha Reikigrundkurs som förkunskap. Jag rekommenderar också att du läser min bok Munay ki, andiska traditioner och shamanism som du köper här Jag rekommenderar också att du har min bok Reiki naturligt helande och mjuk beröring. Då du använder dig av de andiska teknikerna i kombination med traditionell Reiki.

Du har tillgång till kursen i 60 dagar.

De andiska inkatraditionerna innehåller kunskap om jorden, människan och universum som saknas i den traditionella Reikin och i väst. Därför får du lära dig att kombinera Reiki med de andiska traditionerna när du ger Reikibehandlingar till dig själv och andra. 

Du får arbeta med urgamla shamanska traditioner från Sydamerika. I den här metoden använder du dig inte av din chakrakunskap utan får möta det universella flödet i helt nya perspektiv.

En av mina elever kommenterade det så här. Din aura blev så stor att jag kände den några kilometer innan vi träffades när jag använde metoden.


Under grundkursen i Inka Reiki får du lära dig:

  • Hur du etablerar kontakt med jordens meridiansystem, ditt meridian system och vintergatans meridiansystem. Du kommer då att uppleva en kontakt och ett flöde i Reiki som du inte tidigare upplevt. 
  • Att leva och följa det universella livsenergiflödet kallas Kausay Pacha med Inkametoden blir det lättare för dig att uppleva det. Du gör detta tillsammans med fysiska Reikibehandlingar.
  • Den övre, under och mellanvärlden i shamanens värld hur du aktiverar dessa och hur de hör samman med Reiki och det universella flödet.
  • Hur du tankar ditt inkafrö som är ditt inre sanna jag.
  • Nawis vad det är och hur de fungerar.  Läs min bok där jag beskriver det utförligt.
  • Du får lära dig att känna energin i dem och att balansera upp dem.
  • Hur du använder de fyra elementen tillsammans med Reiki. Då kan du fylla klienten med det element denne behöver eller använda alla elementen, jord, vind, vatten, luft i kombination med fysisk behandling.
  • Hur du gör snabbReiki och använder metoderna ovan.
  • Metoden expanderar din aura och hjälper dig att tona in på den universella frekvensen av ljus och helande.

Om Solkarina

Andlig lärare och inspiratör

Sol Karina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.Sagt om Solkarina:"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss.""Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Gillar du massage?

Rosenhealing