Inre uppvaknande

🔍 Nefertiti kosmisk healing®

Välkommen till Online-kursen inre uppvaknande som bygger på en 2 dagars meditation och initieringsresa med metoder för inre uppvaknande.

Nefertiti kosmisk healing® är en varumärkesskyddad meditations-metod för inre och högre uppvaknande. Metoden finns också som healingmetod i 3 steg.

Du loggar in och får tillgång till de vägledda meditationerna under 30 dagar för att arbeta med din egen utveckling.

I inre uppvaknande fokuserar vi på den inre resan du gör själv för att vibrations-höja dig så begränsningar du lever med släpper taget och du kan vara i flöde med livet och högre kunskap. Du får lära dig hur du lyssnar och följer ditt hjärta. Det rekommenderas att du gör anteckningar efter varje övning.

Ljudfilerna är inspelade live i fysiska kurser. Du kan lyssna på inspelningar från 2 olika kurstillfällen. Du lyssnar och följer instruktioner i tur och ordning när du loggat in.

Du får lära dig följande:

 • *Kommunikation med det inre barnet, du etablerar kontakt med ditt inre barn och kommer att vägledas för att skapa en dialog med ditt inre barn. Det är mycket viktigt att skapa en trygg, säker och avslappnande plats när du möter och börjar kommunicera med ditt inre barn. Ditt inre barn är de undermedvetna aspekterna av dig själv ibland också
 • *Flöda tillsammans med ditt högre jag och lär dig koppla in dig på ditt högre jag
 • *Inkoppling på jordens meridiansystem, ditt meridiansystem och vintergatans meridiansystem för att skapa flöda genom alla dimensioner och hur du skapar flöde
 • *Expandera och frigör dig från strukturer, mönster och präglingar genom 12 chakrasystemet med 144 dimensioner. Jag rekommenderar att du lyssnar på 12 chakrakunskapen före kursen
 • *Änglahealing till dig själv
 • *Gudinnehealing till dig själv
 • *Healing med uppstigna mästarna till dig själv
 • *Galaktisk healing till dig själv
 • *Hantera medmänniskor och påträngande energi
 • *Hur aktiverar du ditt kosmiska hjärta
 • *Distanshealing
 • *Egenhealingen ska hjälpa dig att känna igen vilken flödesenergi du behöver för att få och ha stadigvarande frekvenshöjningar.
 • *Skillnad på huvud och hjärta och aktivering av hjärtats kunskap
 • *Du får en städning av intuitionskanalerna
 • *Vad du ska tänka på när du skapar ljusritualer och varför de är viktigt.
 • *Vi går igenom vikten av själskontrakt och att förstå dem
 • *Attrahera det du är ämnad för genom traditionella gamla metoder
 • *Vad är upplysning och hur lägger du intentionen för att komma dit


Nefertiti kosmisk healing® är en meditationsmetod för att skapa högre flöde, mer kunskap, en känsla av närvaro och dimensionell samhörighet.  Under onlinekursen får du vägledda dimensioner för att öka din dimensionella kunskap och utveckla dina kännande kroppar att förstå skillnad på olika frekvenser. Det är viktigt för den uppvaknade medvetna människan att veta hur man hanterar tyngre energi.


Vad ingår

3 Videor
6 Texter
7 PDF:er
24 Audios
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com

Så säger andra om kursen

Boka och betala med kort så får du tillgång direkt

Du bokar här

Fler kurser

1 100,00 kr
Intuition-Medialitet-Sjätte sinnet en kurs i energimedvetenhet
499,00 kr
En kurs i chakrakunskap
350,00 kr
Väck ditt hjärta
350,00 kr
Kontakta ditt högre jag

You may also be interested in...

You may also be interested in...

You may also be interested in...