Intuitionen-medialitet-sjätte sinnet en kurs i energimedvetenhet

För dig som lära dig förstå vad du känner och upplever mer

Detta är en djupgående kurs där du under 3 veckor kan arbeta dagligen med din energimedvetenhet. Du har tillgång till hela kursen under 3 månader för att du ska hinna gå tillbaka och övar flera gånger på de olika övningarna.

Om du gör alla övningar i kursen kommer du att ha en starkare intuition, du kommer att bli mer inkännande, mer medial och uppleva att du får både en synskhet och en energimedvetenhet du inte haft förut.

Du utvecklar:

  • *Energiförståelse
  • *Intuition
  • *Synskhet
  • *Medialitet
  • *Ditt sjätte sinne
  • *Självkännedomen
  • *Andliga närvaro


Det är många effektiva övningar som du kan fokusera på varje dag för att känna skillnaden på olika energier, situationer, händelser och du lär dig mer om olika frekvenser.

Psykometri betyder att "mäta själen" och alla inläsningar och avläsningar är en form av psykometri. För att utöka din dimensionella förståelse behöver du lära dig mer psykometri. 

Kursen grundar sig på 30 års erfarenhet som Solkarina har att vägleda männniskor i energimedvetenhet och psykometri.

Du rekommenderas också att läsa boken Psykometri och energiavläsningar som du kan köpa här

Vad ingår

25 Texter
7 Audios
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com

Så säger andra som gått kursen

Du bokar kursen och betalar med kort sen får du direkt tillgång till materialet i 90 dagar.

Boka nu

Du kanske också är intresserad av

499,00 kr
En kurs i chakrakunskap

Du kanske också är intresserad av

350,00 kr
Våra 4 karmiska nivåer

Så säger andra om kursen