Känner du att du behöver hjälp att kapa banden till olika människor, situationer, händelser som håller dig tillbaka. 

Den här lilla minikursen hjälper dig och ger dig råd hur du ska börja omprogrammera dig själv så du inte längre styrs av andra människor, situationer eller händelser du varit med om.

Naturligtvis ersätter det inte psykolog, kurator eller läkare. 

Metoden handlar om att öka kontrollen på känslor och tankar som gör att du sitter fast i människor, situationer eller händelser.

Så som du tänker så blir du.

Du får också 5 korta läs-meditationer att ladda hem till din mobil.

Innehåll

 • 1

  Kapa banden

  • Förord hur du ska tänka

  • Vägledd meditation för att kapa banden

  • 1-Leva din livspassion

  • 2-att bli förstådd

  • 3-konsekvenser

  • 4- två världar

  • 5-bytamiljö

Så säger andra

5 Omdömen

Meditation

Laura Espling

Den hjälper slappna av och sova.

Den hjälper slappna av och sova.

Läs mindre
Omdömen

About the instructor

Andlig lärare och inspiratör

Sol Karina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.Sagt om Solkarina:"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss.""Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kanske är intresserad av

 • 595,00 kr / 6 månad

  595,00 kr / 6 månadDimensionell portal

  Subscribe Now