Kristallkropps aktiveringen kan du använda för att höja vibrationerna och få högre frekvenser i kroppen. Det är en fenomenal metod för att uppgradera sitt energisystem och ta bort tung energi.

Du får vägledning för att placera de eteriska kristallerna i ljuskroppens chakran. När du gör det får du en vibrationshöjning.

Detta är en riktig må gott metod som Solkarina kanaliserat på 90-talet. Rekommenderas att du utför den under minst 2 veckor dagligen. Sedan kan du använda metoden om du någon gång känner du behöver en frekvenshöjning.

7 eteriska kristaller placeras visuellt med vägledning på 7 viktiga punkter inuti kroppen.

Du får en energiöverföring för transformation, uppvaknande och upplysning på slutet.

Du har tillgång till inloggningen i 30 dagar och kan därför utföra kristallkropps aktiveringen i 30 dagar.

Du kanske vill veta mer om det här

  • 350,00 kr

    350,00 krShamballas ljus och vägledd Shamballa meditation

    Buy Now

Har du sett detta?

  • 350,00 kr

    350,00 krNefertiti kosmisk healing® och meditation

    Buy Now

Om Solkarina

Andlig lärare och inspiratör

Sol Karina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.Sagt om Solkarina:"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss.""Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."