Lär dig göra Reiki-boosters

Lär dig göra kraftfulla Reikibehandlingar

Har du gått minst steg 2 då kan du lära dig att göra riktigt kraftfulla behandlingar med den här metoden du får lära dig. Det är en riktig storstädning av ditt eller någon annans energisystem.

För att gå den här kursen behöver du har förkunskaper steg 2 i Reiki.

En behandlingsmetod som du kan göra på människor och djur för att förstärka livsenergiflödet inom dem.

Ger du Reiki-behandlingar till dig själv och andra? Du kan använda den här metoden på dig själv eller på klienter. Metoden är uteslutande en distansmetod. Du gör alla behandlingar på distans.

Du har 60 dagar på dig att slutföra kursen.

Detta ingår i kursen

  • Låt Reiki-änglarna vibrations-höja och städa ditt eller din klients energisystem
  • Förstärk kundalini-flödet
  • Fyll alla sju chakran med sin vibrations-färg och egenskap. Då frigörs ofta blockeringar och flödet i meridianer ökar. Då chakrana är kopplade till känslor så balanseras känslorna inifrån och ut.
  • Boostra den fysiska kroppen, emotionella kroppen, mentala kroppen och andliga kroppen med Reiki. Ibland sitter blockeringar i någon av dessa kroppar. Du får en energiförstärkare på alla 4 aurakropparna
  • Boostra 3 ögat för klarseendet

Den här metoden kan du även använda på dig själv när du behöver städa dig själv på djupet.

En booster innebär att du fyller på Reikienergi mycket kraftfullt. Flödet ökar betydligt mer än om du använder dig av enbart Reiki. Genom att lära dig fler tekniker kan du skapa starka Reikibehandlingar på distans.

Lyssna på Reikipodden

Detta ingår

2 Videor
8 Texter
4 Audios
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com

Så säger andra om kursen

Kristina Lennartsson

Mycket energi

En bra kurs som ger lite extra. Mina klienter upplever att dom får mer energi efter. Flera somnar och vaknar när jag slutar. Normalt brukar dom känna sig trötta efter en vanlig behandling. Men nu vaknar dom avslappnade och fyllda med energi

Så säger andra om kursen

Helene Jigler

Mycket lärorik

Fick lära mig nya saker jag inte vetat tidigare! Solkarina är otroligt kunnig och talar på ett enkelt och lättfattat sätt!

Du kanske också är intresserad av

595,00 kr / 6 månad
Dimensionell portal

Reiki-massage

1 200,00 kr
Reiki-massage

Reikitrumning

1 200,00 kr
Shamansk trumkurs