Lär dig lägga änglakort

Lär dig kommunicera med änglarna

Watch Intro Video

Den här kursen lär dig att etablera kontakt med änglarna och lägga änglakort. Kursen går igenom hur du tolkar änglakorten, vad du ska tänka på och hur du kommer igång.

Du rekommenderas att köpa boken Sann Essens och änglamedvetande för att förstå mer om änglar. Läs boken först du köper boken här

Kursintyg efter avslutad kurs.

Du kan använda vilken änglakortlek du vill eller orakelkort inte tarotkort.

Vad ingår

6 Videor
22 Texter
1 PDF
4 Audios
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com

Du får tillgång till kursen direkt när du betalat den

Köp den nu

Så säger andra kom kursen

Carolin Galbe

Lätt och tydlig gjort

Fantastiskt bra kurs både innehåll, tydlighet och lätt att följ/hänga med. Tack 🙏🏻

Så säger andra om kursen

Tina Kylen

Lägga änglakort

Inte jättelätt. Men övning ger färdighet. Ibland kom svaret innan och ibland inget svar alls. Med tiden lär man sig mer och mer. Härligt att vara i änglavibrattionerna. Bra material och trevligt med inspelningarna att lyssna till

Carolin Galbe

Lätt och tydlig gjort

Fantastiskt bra kurs både innehåll, tydlighet och lätt att följ/hänga med. Tack 🙏🏻

Du kanske också är intresserad av

595,00 kr / 6 månad
Dimensionell portal

Mer med änglar

350,00 kr
Nefertiti kosmisk healing® och meditation

What others have been saying about this course: