Nedstigning från ljuset till kroppen

Lär känna din själskontrakt och livskompassen

Vi kommer alla från en värld av ljus och medvetenhet. I den här meditationen får du göra en resa från världen av ljus till Shamballa. På Shamballa får du möta dina själskontrakt för att lära känna dem. Du får också en gåva, en kompass som hjälper dig att hålla fokus på vägen hem. Vägen till ljus. Du har tillgång att lyssna till ljudfilen i 60 dagar.

Kanaliserad vägledd meditation som Solkarina fått för att hjälpa människor att med sitt medvetande tryggt kliva ned i kroppen. Se sina själskontrakt och förnimma den plan som ligger i deras livsväg.

Vad ingår

2 Texter
1 Audio
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com

Så säger andra om kursen

När du betalat med kort får du direkt tillgång till aktiveringen.

Köp den nu

Du kanske också är intresserad av

250,00 kr
Upplysning vägen till helhet
250,00 kr
Möt ditt inre barn
1 800,00 kr
Inre uppvaknande - Nefertiti kosmisk healing®
350,00 kr
Väck ditt hjärta