Reikimeditationer

Reikimeditaitoner för personligt växande

De 6 meditationerna är inspelade i studio med musik och vackert bakgrundsljud på några meditationer. Starta Reikiflödet, lyssna på en meditation, stäng skivan och var i flödet och reflektionerna de startar.

-Reiki till ditt inre barn 6,30 min
-Öka kontakten med Reikikällan 7,0 min
-Reiki till ditt högre jag 8,30 min
-Kontakt med Reikiänglarna 10,45 min
-Gassho-meditation 12,25 min
-Symbolmeditation 7,40

Symbolmeditationen som finns på skivan är utmärkt för att lära känna Reikisymbolerna eller andra symboler du arbetar med. 

Om Skivan
Solkarina har kanaliserat och läser Reikimeditationerna. Hon har arbetat med Reiki sedan 1990 och skrivit 5 Reikiböcker. Hon erbjuder även distansutbildningar i alla Reikigraderna.


Finns även på CD

Vad får du?

1 Text
7 Audios
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com

Du betalar med kort och kan omgående hämta meditationerna

Pris 110 kr

Du kanske också är intresserad av

150,00 kr
Healing med ljusvarelser
750,00 kr
Lär dig göra Reiki-bosters

What others have been saying about this course: