Rosenhealing

Låt hjärtat blomstra och aktivera ljuskroppen

Watch Intro Video
  • Aktivering av ljuskroppens centrum – blomman i hjärtat/ det kosmiska hjärtat hur du aktiverar ditt hjärta
  • Rosenhealing till dig själv och höjer dina vibrationer
  • Vibrationen tacksamhet
  • Ge fysisk Rosenhealing
  • Skicka Rosenhealing på distans

 Detta är en mycket energihöjande metod som rensar ut tung energi och sorger ur hjärtat. För att påbörja kursen behöver du vår bok Rosenhealing som du köper i webbshoppen.

Den här kursen läser du helt fristående för att komma igång med metoden. 

Den här metoden är kanaliserad och produktutvecklad av Solkarina. Metoden kan användas för att göra healing och energiöverföring på dig själv och dina medmänniskor.


Innehåll

4 Videor
10 Texter
8 Audios

Så säger andra om kursen

Klicka på knappen och boka kursen nu

Boka kursen

Portalen

595,00 kr / 6 månad
Dimensionell portal

Få healing

350,00 kr
Shamballas ljus och vägledd Shamballa meditation
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com

Så säger andra om kursen

Annkie Nilsson

Så underbart bra kurs helt perfekt upplägg med bra lättförståelig text och fina meditationer jätte bra

Fantastisk bra och genomtänkt onlinekurs till ett bra pris som alla kan göra . Övar man mycket varje dag så är denna rosenhealingmetod så fantastisk. Man känner mera lyckokänslor mindre stress och att känna det är är ju så härligt i en rätt stres...