Resan till jordens mitt

Jorda dig i den 5 dimensionen

Den här initieringen hjälper dig att förankra dina vibrationer i jordens kärna och den värld som bor i jordens mitt. Det är viktigt att inte jorda sig genom att tänka sig rötter i marken eftersom det ligger tung energi från människan direkt under jorden och några hundra meter ned. Jordens mitt har en hög frekvens och vibration som är 5 dimensionell. När du förankrar dig här höjer du vibrationen i hela ditt energisystem och det blir lättare att fortsätta höja dina vibrationer när grundvibrationen är hög.

En moderna mysterieskola

Vad ingår?

2 Videor
1 Text
5.0
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com

Boka kursen lyssna på meditationen och föreläsningen.

Boka kursen nu
595,00 kr / 6 månad
Dimensionell portal
250,00 kr
12 chakra aktivering och förståelse för dimensionsvandring

Så säger andra om aktiveringen

Annkie Nilsson

Annkie

fantastiskt fint känndes det en ljus lätt känsla genom kropp och själ. solkarina du har en fantastisk röst och vägleder mycket bra genom hela initieringen kram Annkie

Så säger andra om aktiveringen

Heidi Konvicka

Toppen

Helt underbart! Detta var precis vad jag behövde! Tusen tack!