Lär dig lägga och tolka tarotkort

Grundkurs och introduktion till tarot

Går att köpa från och med måndag

Tarotkort är lätt att lära sig det kräver bara lite tid och övning. Det handlar om att lära känna varje kort, de olika sviterna, lilla stora arkanan. Nummerologi och elementen. Detta lär du dig genom att öva på dess betydelse. Tarotkort har en bestämd ordning och det är från den bestämda ordningen vi tolkar tarotkorten. Annars kan man välja att lägga orakel eller änglakort istället . Läs mer här

Jag rekommenderar även att du går änglakortkursen och varför? Jo, därför där handlar det om att tolka korten intuitivt utifrån bilder på korten bla. Därför att det ska vara steg 2 när du lärt dig tarot att i nästa steg även ta in det intuitiva som du kan se genom symbolerna på korten.

Jag använder mig av Aleister Crowley´s Thoth som jag tycker om därför att de har den värdefulla helheten från födelse till död. Den inre och den yttre världen. Korten är illustrerade av Lady Frieda Harris. 

Det är dessa kort jag rekommenderar för att de har en stark symbolik i bilder och även följer cyklerna i utvecklingen hos människan vilket inte alla kort gör.Vad ingår

11 Videor
11 Texter
4 PDF:er
2 Audios
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com

Du får tillgång till kursen direkt när du betalat den

1500 kr

Vad säger andra om kursen

Mer kurser hos oss

990,00 kr
Dimensionell portal
499,00 kr
En kurs i chakrakunskap
350,00 kr
Skyddsänglar
350,00 kr
Helande målning
600,00 kr
Lär dig lägga änglakort