Reiki-föredrag från Reikiträffar

Lär dig mer om den klassiska japanska Reikin

 • 1

  Välkommen

  • Om föredragen

  • Filmtid: 25.48: Lär dig mer om Reikiprinciperna på japanska och varför de är viktiga själsljud

  • Filmtid: 39.59: Reiki på sjukhus och i vård och omsorg i världen

  • Tid: 1.18: Film från Cancer support center i Skottland

  • Filmtid: 38.48: Lär dig mer om vad Reiki är och varför du kan hela me Reiki

  • Filmtid: 21:30. Oxytocin, Reiki och beröring

  • MediReiki®, klassisk japansk Reiki och Japansk Reiki

  • Bilder från Usui´s minnesten i Japan

Vad du inte vet om Reiki får du veta här

4 viktiga  live-föredrag om Reikiföredrag för dig som vill veta mer om Japansk Reiki 

1. Vad är Reikiprinciperna och vad har vi för nytta av dem. Du får lära dig  varför Reikiprinciperna på japanska är så viktiga och hur du uttalar dem. Principerna på svenska blir bara en intellektualisering. Men på Japanska är det själsljud med en innebörd. De elever som lär sig använda Gokai principerna på Japanska upplever att det förändrar deras sätt att förstå Reiki och sig själva.

2. Hur arbetar man med Reiki på sjukhus och inom volontärverksamhet i Skottland? Här har man praktiserat komplementära metoder sedan 40 år och har ett väl utarbetat system för att stödja både anhöriga och cancersjuka när de får kemoterapi och vård på sjukhuset. Jag berättar mer om det i detta föredrag. Då kan vi också förstå vad vi behöver i Sverige.

3. Det tredje föredraget berättar vad Reiki är då det inte är energi eller intelligent. Hur våra händer och sinnen fungerar som ekolod och vad vi kan upptäcka i dessa ekolod. Jag berättar också varför energiavläsningar inte hör hemma hos Reiki och hur du får den effektivaste Reikibehandlingen till dig själv och andra.

4. Oxytocin och Reiki. Hur går det ihop och vad krävs för att våra kroppar ska kunna använda Oxytocin i samband med Reiki. Varför är Oxytocin ett hälsohormon?

Kunskapen om Reiki är väldigt låg i Sverige trots att många lärare arbetat många år med Reiki har de ändå inte fått förståelse för vad Reiki är. Det är för att de arbetar med den västerländska Reikin. Detta beror ofta på att det är ganska lätt att bli Reikilärare och många har bara några års erfarenhet av Reiki.  Jag arbetar med att höja kvaliteten på Reiki då Reiki är en etablerad metod  med ett väl  dokumenterat system för andlig hälsa och självkännedom. I föreläsningarna får du ta del av det som Reikiutövare mest troligt inte  vet så mycket om ännu.Så säger andra om föreläsningarna

Mer om Reiki

 • 900,00 kr

  900,00 kr21 dagars Reikiljus

  Meditera och få Reiki dagligen i 21 dagar. Det ingår 3 ljusmeditationer som du kan ladda hem till din mobil /dator eller platta
  Köp nu
 • 180,00 kr

  180,00 krReiki-meditationer MP3

  Reikimeditationer att lyssna på när du ger dig själv Reiki
  Köp nu
 • 900,00 kr

  900,00 krReiki-massage

  Lär dig göra Reiki och massage tillsammans.
  Köp nu
 • 750,00 kr

  750,00 krLär dig göra Reiki-bosters

  Reiki kan man blanda med många olika tekniker här får du lära dig ett sätt att göra det på
  köp nu

Reikilärare

Andlig lärare och inspiratör

Sol Karina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.Sagt om Solkarina:"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss.""Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."