Väck ditt hjärta

Lär dig prata med ditt hjärta

Watch Intro Video

Har du någonsin funderat över vad som egentligen menas när du ska lyssna på hjärtat? Ofta säger vi det men få vet hur man verkligen gör. Under dessa 30 dagar får du vägledda meditationer (liveinspelningar) som hjälper dig att lyssna och vara mer i ditt hjärta. Det handlar om övning och att veta vad du ska uppleva och känna.

Den dimensionella kunskapen finns i hjärtat för genom hjärtat har du tillgång till all kunskap som finns i hela kosmos. Visst är det spännande!

Vad ingår

4 Texter
5 Audios
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com

Så säger andra om kursen

Du betalar säkert med kort och får genast tillgång till kursen

Du bokar här

Andra onlinekurser

350,00 kr
Kontakta ditt högre jag

Andra onlinekurser

350,00 kr
Shamballas ljus och vägledd Shamballa meditation

Andra onlinekurser

350,00 kr
Vitt ljus och inre avslappning