Känner du att du har låga energier i kroppen, sinnet och tankarna? Känner du att du behöver vibrationshöja dig? Den här kursen ger dig övningar under 3 veckor för att skapa en vibrationshöjning i kroppen och sinnet. Dagliga övningar för att öka vibrationsfrekvensen i din kropp. 

Oavsett var du befinner dig i ditt liv så kan du genom dagliga övningar ändra din riktning. Du får meditationer, tips och healing för att kunna höja dina energier.

Kursplan

 • 1

  Vecka 1

  • Så här gör du

  • Tips

  • Film med vägledda meditation och healingen

  • Ljudfilen för meditationen och healingen

Om Solkarina

Andlig lärare och inspiratör

Sol Karina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.Sagt om Solkarina:"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss.""Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Vad andra sagt om healingen och meditationen

Detta kan intressera dig också

 • 595,00 kr / 6 månad

  595,00 kr / 6 månadDimensionell portal

  Subscribe Now