Vitt ljus och inre avslappning

Personligt växande

Detta är en 3 veckors utbildning för att  utveckla ett ljust och positivt sinne. Ett sinne som kan börja skapa mer kärlek, glädje och överflöd.

Du får när du loggar in meditationer,  affirmationer och tacksamhetsövningar. Inspirerande texter jag läst in och vägledda meditationer och energiövningar.

Steg för steg visas du till högre ideal för att kunna transformera, förändra den känsla du bär på idag så den blir starkare och ljusare.

En intoning  genom vägledda ljudfiler och meditationer är en energiöverföring som jag gör där du får en stor mängd kosmisk energi. Detta gör att du kan    utveckla vissa egenskaper, frigöra dig från begränsningar du sitter fast i  för att kunna utvecklas vidare. Dagliga övningar i 3 veckor. Det är bara att följa instruktionerna när du loggat in.

  • Dina kosmiska visioner
  • En positiv känsla här och nu
  • Högre jag kontakt
  • Bli en kanal för flödet av kärlek, visdom och glädje
  • Lyssna på affirmationer
  • Meditation på lycka
  • Transformera negativa tankar
  • Vitt ljus meditation

Vad ingår

7 Texter
9 Audios

Vad har andra sagt om den här kursen?

Boka din plats nu

Boka kursen

Mera kurser

595,00 kr / 6 månad
Dimensionell portal

Healing och meditation

350,00 kr
Nefertiti kosmisk healing® och meditation

Shamballa meditation och ljus

350,00 kr
Shamballas ljus och vägledd Shamballa meditation
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com