Reiki-massage

Lär dig oljemassage i kombination med Reiki

solkarina@sinnligkunskap.com

Watch Intro Video

Kursen går stegvis i olika moment igenom hur du gör en helkroppsmassage med olja. När du kan göra hela massagen så får du lära dig hur du lägger till Reiki till din massage. Du kan sedan med Reiki massera den fysiska kroppen, emotionella kroppen och  mentala kroppen. 

Följer du det pedagogiska upplägget kommer du att lära dig en mycket fin avslappningsmassage som kommer från Lomi Lomi massagen

För att slutföra kursen behöver du boken healingmassage som Solkarina skrivit


Vad ingår

3 Videor
11 Texter
5 PDF:er

Så säger andra om kursen

Vill du boka kursen? Du har tillgång till kursen under 90 dagar.

Boka kursen nu

Är du intresserad att få inspiration och andlighet

595,00 kr / 6 månad
Dimensionell portal
Sol Karina
Sol Karina
Andlig lärare och inspiratör

Om Solkarina

Solkarina har utbildat människor i självkännedomstekniker och dimensionell kunskap sedan 1993. Solkarina började som terapeut redan 1989.

Hemsida

Sagt om Solkarina:

"Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss."

"Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor."

Du kan också lyssna på Solkarinas andliga podd här

Tarotpodden & Dagliga meditationer & Reikipodden

Reikitidningen & Solkarinas hemsida

solkarina@sinnligkunskap.com